Radlická 58, Praha 5 - Anděl +420 608 260 440 office@nextlegal.cz

Workshop Ochrana osobních údajů (GDPR) pro personální agentury

Nedílnou složkou každé personální agentury je zpracovávání osobních údajů klientů a jejich spolupracovníků a při současném používání moderních technologií i bezpečné ukládání dat. Nová právní úprava obecného nařízení o ochraně osobních údajů (GDPR), které bude účinné od 25.5.2018, přináší mnoho změn a zavádí vysoké pokuty za jeho porušení.

Na tomto workshopu se naučíte:

  • v čem spočívá zásadní novela ochrany osobních údajů, kterou představuje nové evropské nařízení 2016/679 účinné od 25.5.2018 a jak se dotkne oboru personalistiky, human resources a recruitmentu
  • jak zavést novelu ve vaší vlastní firmě, tj.:
  • jak provést analýzu stávajícího stavu
  • jak vyhodnotit rizika
  • jaká opatření zavést
  • co musíte splňovat vůči vašim klientům, tj.:
  • jaká opatření přijmout při komunikaci s vašim klientem
  • jaká opatření zavést při zpracování mezd zaměstnanců vašich klientů
  • na co si dát pozor ve vašem programu
  • jaké změny provést v marketingu
  • jaká jsou nejčastější pochybení a jak se jim vyvarovat

Tento workshop je vhodný pro:

  • samostatné HR specialisty či recruitery
  • majitele či ředitele personálních agentur
  • zaměstnance personálních agentur společností, do jejichž kompletence spadá problematika ochrany dat

Co si z workshopu odnesete:

  • zásadní, praktické a aktuální informace o GDPR
  • poznatky z kontrolní činnosti  Úřadu pro ochranu osobních údajů několik měsíců po účinnosti GDPR

Místo konání:

Jurispace s.r.o., coworkingové a vzdělávací centrum, Radlická 58, Praha 5 (lze zde parkovat)

Termín konání: Máte zájem o konkrétní termín? Napište nám.

Doba trvání: 3h

Cena: dle dohody

Workshop vede:

JUDr. Lucie Radkovičová, advokátka.

Disponuje nejen dlouholetými zkušenostmi v oblasti ochrany a bezpečnosti dat, ale také praxí v právním poradenství pro eshopy a společnosti tvořící eshopová řešení na míru.

Pomocí jedinečné metodiky, kterou vytvořila ve spolupráci s ISO techniky na bezpečnost informací, vás naučí, jak si sami uděláte analýzu a opatření a co si máte zařídit směrem ke klientům. Účinně vám poradí, nastaví procesy a bude vašim spolehlivým průvodcem!

Co kdo řekl o workshopu

„Již z recenzí jsem očekával, že odejdu s tím, že budu vědět, jak „implementovat GDPR“. A to se přesně stalo. Tolik medializovanou a mýty opředenou problematiku jste velmi zjednodušila právě pro nás – malé a střední podnikatele. Informace byly předány jasnou a srozumitelnou formou aplikovány na konkrétních příkladech. Dostali jsme odpovědi na konkrétní otázky, týkající se právě našeho podnikání.“
Michal Babuljak, ETEC.CZ s.r.o.

„Já také děkuji za povedený workshop. Největším přínosem bylo praktické zaměření – nácvik mapování zpracování osobních údajů ve firmě, zaměření na podstatné věci, odbourání strachu z vysokých sankcí.“
Dominik Hanko, Jub akciová společnost

„Workshop mi vyjasnil, co mám a nemusím řešit.“
Jiří Pouček, podnikatel, Muzeum medoviny

 

„Informace byly věcné a dobře podané. Největším přínosem bylo řešení konkrétní problematiky a profesionální rady z praxe.“
Richter Lukáš, Trieste a.s.

„Za největší přínos workshopu považuji setkání s někým kdo z právnického světa mluví prakticky a srozumitelně. Setkání s úplně jiným světem podnikání.“
Renata Pešičková, Pereny.cz

„Očekávání bylo dozajista splněno (skvělý poměr cena/výkon). Největším přínosem byl intenzivní proud informací, osobní přístup přednášející, zjednodušení tématiky pro klienty bez špetky znalostí práva a jeho výkladu.“
Bc. Jakub Kodýnek, NexGen IT, s.r.o.

 

„Největší přínos workshopu byly odpovědi na konkrétní otázky. Jako kolega vidím hodnotu tohoto školení v tom, že jste se nedržela obecných frází, ale konkrétně jste řešila, jak s tímto nařízením pracovat (vedle znalostí tedy bylo možné si odnést i určité dovednosti).“
Mgr. Tomáš Liškutín, advokát

Na seminář jsem šel s očekáváním, že získám přehled o povinnostech pro nás a naše klienty. Odcházel jsem prakticky s kompletním návodem jak GDPR implementovat v našich podmínkách. Za největší přínos považuji praktický pohled na problematiku GDPR a vnesení jasnosti, tudíž i klidu do záležitostí ohledně GDPR.

Máte zájem o tento workshop?

Close Menu
×
×

Cart